Câteva mențiuni, anunțuri etc

Pagina Julietts de pe Facebook s-a transformat într-un spațiu de fotografii alb-negru și pentru că OCD-ul meu nu mă lasă să stric vibe-ul de film noir creat acolo, m-am mutat pe Books & Cliches. 

Pagina Un cuvânt pe zi e plina de notificări prin care mi-e frica sa mă uit, știu doar că încă primește like-uri și câteva persoane dragute distribuie Amintiri legate de pagină în fiecare zi. Mă gândesc să revin, dar nu știu cum. Să refac cuvânt cu cuvânt ar fi cam mult? Cuvinte noi prea rar găsesc și mi-e rușine că unele postări mi se păreau că arată decent acum un an. Apreciez orice sugestie.

Mă gândesc să revin pe Instagram din două motive:

1) am multe poze cu care nu știu ce să fac 

2) vreau să strâng cât mai mulți oameni cu care să mai am și alte pasiuni comune în afară de literatură, pentru că nu găsesc un server Discord pe gustul meu, deci plănuiesc să creez eu unul spre sfârșitul anului.

Pregătesc și o serie de mini-document my life – că tot e blogtober și simt nevoia să-mi romantizez viața. Nu-mi place deloc perioada asta din an și caut să-mi distrag atenția de la faptul că s-a scurs 75% din 2021 în orice fel posibil !!!

Așa că follow me, pe ici, pe colo, poate punem de-un server frumos (și activ) despre cărți și clișee.

În final, vreau să avertizez că m-am apucat să editez din cele 500+ ciorne care-mi mănâncă zilele și s-ar putea să postez o grămadă de prostii în perioada imediat următoare. 

O să mă îndepărtez puțin de tema blogului, adică de cărți, pentru că am MUUUULTE păreri. Ca de obicei. Dar despre antreprenori, angajatori și alte anomalii. 

P.S: nu am uitat de #30under300 – vine. 

Facebook / Instagram

zi una de jale

comments